Апс Скрипт

Оптимизирайте начина си на работа

Google Апс Скрипт е JavaScript  платформа, която прави бързо и лесно изграждането на бизнес решения, които интегрират, автоматизират и разширяват функциите на Google Workspace. С Google Апс Скрипт, бизнес потребителите могат да изграждат персонализирани решения върху Google Workspace. Приложението е достъпно за всички, които имат Google Workspace акаунт.

Създавайте бързо и лесно

С Апс Скрипт потребителите могат бързо да създават персонализирани решения за справяне с проблемите, които имат всеки ден – без да разчитат на софтуерни специалисти.

Увеличете производителността си

Апс Скрипт дава възможност на потребителите да се съсредоточат върху това, което има значение и да се възползват максимално от Google Workspace, като автоматизират отнемащите време, досадни задачи. С възможност за създаване на интеграции, които свързват приложенията използвани всеки ден и добавят функционалност или персонализиране, където и когато е необходимо.

Топ въпроси за Апс Скрипт

Трябва ли да плащам за Google Workspace, за да използвам Апс Скрипт?

Не. Всичко, от което се нуждаете, е Gmail акаунт, за да започнете да изграждате с Апс Скрипт.

Как да започна с Апс Скрипт?

Разгледайте шаблони за вдъхновение за това как можете да решите както обикновени, така и сложни бизнес предизвикателства. В Solutions галерията прегледайте документацията за специфики и отворете Codelabs, за да научите повече в центъра за програмисти на Google Workspace(Google Workspace Developer Hub.К ).

Kъде мога да получа поддръжка?

Апс Скрипт има голяма онлайн общност в Stack Overflow, която да Ви помогне да отговорите на всички въпроси, които имате по пътя си.

Изпробвайте Google Workspace безплатно

Стартирайте 30-дневен безплатен период сега. Без Кредитна карта.