Google drive
Google Drive

Google Диск

Съхранявайте, достъпвайте и споделяйте вашите файлове на сигурно място

Достъп до файлове по всяко време и навсякъде от компютър или мобилни устройства. Съхранявайте и контролирайте как файловете се споделят във или извън вашата компания.

Получете пространството за съхранение, от което се нуждаете

Изданията на Google Workspace Business и Enterprise предоставят гъвкави опции за съхранение, така че винаги ще имате достатъчно място за вашите файлове. С централизирано администриране, предотвратяване на загуба на данни и Vault можете лесно да управлявате потребителите и споделянето на файлове, за да се спазят всички нужди за защита на Вашите данни.

Google drive

Организирайте файловете на екипа в споделено работно пространство

Със споделените дискове, безопасно съхранявате работата на Вашия екип в едно лесно за управление споделено пространство. Всички файлове, добавени към споделени дискове, се споделят колективно с екипа, така че всички да бъдат в течение.

Топ въпроси за Google Диск

Мога ли да мигрирам от текущото си решение за съхранение на файлове към Диск?

Да, има налични инструменти за мигриране, които ще Ви помогнат да прехвърлите данните, които желаете към Google Диск.

Колко място за съхранение получавам с Диск?

Бизнес изданието на Google Workspace има до 5 TB на потребител, а корпоративните издания предоставят толкова място за съхранение, колкото ви е необходимо. За да видите кой план работи най-добре за вашия бизнес, моля, посетете нашата страница за планове и цени.

Какво е различното в бизнес версията на Google Диск?

Бизнес версията на Google Диск Ви дава повече място за съхранение, по-силен контрол и споделени дискове за вашия екип. Научете повече за различните опции, налични на страницата за планове и цени.

Изпробвайте Google Workspace безплатно

Стартирайте 30 дневен безплатен период сега. Без Кредитна карта.