Chat

Чат платформа създадена за екипи

Google Chat позволява на екипите лесно да свършат работата си на едно място. От директни съобщения до групови разговори. Chat помага на екипа да си сътрудничи лесно и ефективно. Специализирани виртуални стаи за разговори, всяка от които поддържа до 8 000 членове и 28 езика.

Пълна интеграция с G Suite

Потребителите могат да се възползват от Chat без допълнително заплащане. Качвайте файлове от Диск-а, работете заедно с Google Документи, Таблици, или Презентации, присъединете се към онлайн срещи с Meet, или ползвайте мощния Google search, за да търсите из виртуални стаи, предишни разговори и споделени файлове. Ботът на Google Диск ще Ви уведоми, когато някой сподели с Вас файл, коментира или иска достъп до някой от документите Ви. А ботът на Meet се интегрира с Google Календар, за да можете да направите график на срещите си.

С вградена защита

Политиката на екосистемата на Chat е сигурност преди всичко като предлага надеждни бизнес решения, които съответстват с нормативни актове. Chat се интегрира с Vault, което означава, че администраторите могат да архивират, съхраняват, търсят и експортират специфични данни от чата. Той е изграден с корпоративна степен на сигурност, включваща еднократно влизане, управление на мобилни устройства, двуфакторно удостоверяване, администраторски настройки и запазване на Vault, задържане, търсене и експортиране.

Mожете да чатите където и да сте, по всяко време от всякакви устройства.

Използвайте Chat на Вашия телефон, таблет или лаптоп от предпочитания от Вас браузър с лекота. Със специализираните приложения за Android и iOS ще поддържате връзка, където и да сте.

Топ въпроси за Hangouts chat

Имам идея за бот. Как мога да започна?

На страницата за програмисти има много налични ресурси.

Как ще взаимодейства това с по-старата версия на Hangouts, тази, която съществува в моя Gmail?

Класическата Hangouts е все още са достъпна и съвместима с Chat.

Как мога да използвам Chat сега?

Ако сте настоящ клиент на G Suite, чатът е безплатен. Кликнете тук, за да започнете веднага.