Meet

untitled

Сигурни видео срещи за Вашия бизнес

Поддържайте екипа си свързан благодарение на корпоративните видеоконференции, изградени върху здравата и сигурна глобална инфраструктура на Google. Meet е включен в G Suite и G Suite for Education.

Доверяват му се предприятия от цял свят

Възползвайте се от същата инфраструктура със защитен дизайн, вградена защита и глобална мрежа, която Google използва, за да защити вашата информация и да защити вашата поверителност.

Google Meet quality tool

Насладете се на гладко протичащи срещи

Просто създайте среща и споделете линка. Без притеснение дали съотборници, абонати или клиенти имат правилните акаунти или плъгини. С бърз, чист и лесен интерфейс видео разговорите между много хора са като детска игра.

Проектиран за всеки вид бизнес

Meet е интегриран изцяло с G Suite, така че можете да се присъедините директно от линк на събитие в Календара или от покана по имейл. Всички подробности за събитието са лесно достъпни, когато се присъедините от всяко едно устройство.

Топ въпроси за Meet

Могат ли външни участници да се присъединят към разговор?

Абсолютно, всъщност е по-лесно просто да изпратите един и същ линк на всички участници

Трябва ли да инсталирам нещо?

Само ако използвате мобилен телефон/ таблет, трябва да инсталирате официалното приложение Meet, но ако използвате лаптоп или компютър Meet е изцяло базиран на браузъра. Това ограничава възможността за атаки на Meet и необходимостта от инсталации на ъпдейти за сигурност на устройствата на крайния потребител.

Изисква ли се услуга на трети страни при достъп при набиране?

Не, със Meet можете да включите ПИН и мобилен номер за вашите срещи, без да са необходими други конфигурации.