Google sheets

Google Таблици

Умни таблици за организации от всякакъв мащаб

Google Таблици е клауд-базирано решение, създадено за нуждите на гъвкавия бизнес, което позволява да си сътрудничите с всеки, по всяко време и навсякъде.

Функциите, подсилени с изкуствен интелект ще Ви помогнат при вземането на важни бизнес решения. Изграден върху инфраструктурата на Google, Таблици е съвместим с външни системи, така че да можете да работите с множество източници на данни, като в същото време Ви дава свободата да създавате такива.

Безпроблемно сътрудничество и споделяне на информация

Независимо дали планирате събитие или споделяте най-новите данни за приходите, Google Таблици прави безпроблемна взаимната работа. Лесно добавяйте сътрудници към проекти, проследявайте промените при настъпването им, получавайте известия за редакции, които се случват докато отсъствате и си пишете с колеги в същия документ. Всички промени се записват автоматично докато ги правите. С възможността за офлайн достъп, можете да създавате, преглеждате и редактирате файлове навсякъде и по всяко време.

Работете безпроблемно с Google Таблици и Excel

Google Таблици предлагат изцяло нови начини за сътрудничество, така че да сведете до минимум притесненията си относно това, дали имате подходяща версия на файла и да се съсредоточите върху реализирането на най-добрите си идеи. Безпроблемната съвместимост с файловете на Microsoft ®, включително много от клавишните комбинации за кратки пътища (шорткъти), намаляват проблемите при работа с множество платформи.

Топ въпроси за Google Таблици

Какви функции поддържа Google Таблици?

Google Таблици поддържа над 400 функции, които могат да послужат за използване на данни, изчисления и генериране на поредици. Можете дори да създадете свои собствени персонализирани функции с помощта на Google Aппс-скрипт.

Мога ли да използвам клавишни комбинации (shortcuts) в Google Таблици?

Да. Многобройни преки пътища (шорткъти) са налични за Google Sheets и винаги са включени, с възможност за активиране на съвместими клавишни комбинации, които да съответстват точно на тези, които сте използвали с Microsoft® Office.

Мога ли да конвертирам други електронни таблици в Google Таблици?

Да. Можете да импортирате много различни типове файлове (включително Excel, CSV и обикновен текст) във формат Google Таблици. Оригиналният файл ще остане непокътнат. Можете също да експортирате данни от Таблици към различни видове файлове.

Изпробвайте Google Workspace безплатно

Стартирайте 30-дневен безплатен период сега. Без Кредитна карта.