По-добра колаборация с Google Workspace

По-добрата колаборация в бизнеса вече не е просто добра организация на проекти - технологията е също толкова важна, ако не и повече. Специализираната технология, която позволява на участниците да се включват и колаборират безпрепрятствено е ключова за успешна колаборация. 
Изпробвайте Workspace
Вземете бизнес имейл, облачно пространство, видео разговори и още.

По-добрата колаборация в бизнеса вече не е просто добра организация на проекти – технологията е също толкова важна, ако не и повече. Специализираната технология, която позволява на участниците да се включват и колаборират безпрепрятствено е ключова за успешна колаборация.

Google проектира Google Workspace с цел да помогне на бизнесите да постигнат по-добра колаборация чрез облачни, гъвкави и умни инструменти. Заедно с Google Workspace, Клауд Офис могат да помогнат на организации да сътрудничат в реално време, по възможно най-добрият начин. Как? С удобни за потребителя, проектирани за бъдещето приложения.

Редактирай, коментирай и поставяй задачи

Според проучване извършено от Google, 76% от времето използвано от компаниите в Google Документи е прекарано в колаборация. в Документи, Слайдове и Таблици, организациите успяват да четат, редактират и преглеждат промените на колегите си в реално време. Google Workspace е роден в облака, така че всички промени са автоматично запазени в историята на версиите. Това означава че можете да видите стари версии на един и същи документ, подредени по дата. Също така може да пресъздадете стари версии на даден документ.

Важна част от Google Workspace е възможността да се дава и получава обратна връзка. Това е възможно не само в документ по който работят служителите, но и благодарение на динамичните имейли е възможно да реагирате на промени в Google Документи, Слайдове и Таблици директно през Gmail. Това означава че не е нужно да прекъсвате работния процес като сменяте табове и спестява време, което е важно за ефективността.

В Google Workspace е лесно да поставяте задачи на други потребители чрез коментари. Апликациите също използват и изкуствен интелект(AI), за бърза колаборация. AI в Документи, например, автоматично открива задачи и дава предложения за потребителите на които да ги възложите. Това означава че не е нужно да изпращате имейли с дълги списъци от задачи на вашите колеги. Всичко е в документа.

Споделяне

Вградените правила за споделяне в Google Workspace контролират кой какво може да вижда(в и извън организацията), така че няма нужда да се притеснявате за споделянето на документ с други потребители в работното място. Допълнително, можете да настроите дати за изтичане на достъпа на потребители в Драйв.

Ефективна, гъвкава комуникация

Всички бизнеси са различни, така че трябват гъвкави методи за комуникация. Google е предвидил това за Google Workspace, следователно предлага на бизнесите повече начини да комуникират: от имейл и чат до видео конференции.

  • Имейлът е все още основен начин за комуникация за много организации и е центъра за добрия процес на работа. Точно за това над 6 милиона бизнеса днес разчитат на Gmail за дневните си дейности.
  • Изкуственият интелект в Gmail може да помогне да приоритизирате правилно, да ви подсеща да отговорите на колегите и клиентите си, както и да пишете имейли по-бързо. В допълнение, изкуственият интелект блокира 99.9% от спама, фишинг и зловреден софтуер, спирайки го да достигне входящата поща.
  • Голяма част от бизнесите имат нужда от бърз, неформален метод за комуникация и Google Workspace следователно предлага Google Чат. Google Чат е интегриран с другите Google Workspace приложения като Диск, което означава че не е нужно да търсите файлове в Чат. Чат е снабден с повече от 25 AI-захранени ботове, които помагат с постигането на по-бърз процес на работа. Това е наистина полезно за служители, които работят във Финанси, Човешки ресурси, управление на проектите и други. Google вече интегрира Чат и Срещи в Gmail, което означава че ще имате достъп до всяка комуникация от едно и също място.
  • Комуникацията лице-в-лице е все още предпочитаният метод за комуникация за много бизнеси. Google Workspace посреща тази нужда, разбира се. С видео конферентни възможности в Google Срещи, Google Workspace помага на бизнесите да колаборират в реално време, с до 250 човека.
  • В Google Meet, бизнесите могат да предават на живо до 1,000,000 човека. Софтуерът във видео конферентното приложение също така може да намали работата на ИТ екипа; достатъчно умен е да открие и разреши всеки проблем сам, подсилен от изкуствен интелект.

Както Google, ние в Cloud Office вярваме, че е ключово за добрата комуникация,да разберем как хората работят заедно и по този начин да предоставим правилните инструменти. Мислим че Google Workspace покрива всички зони и следователно сме горди да имаме възможноста да предлагаме този софтуерен пакет. Заинтересован ли си в Google Workspacе? Любопитен ли си за това как могат тези продуктивни инструменти да помогнат на твоя бизнес да има по-добра колаборация? Свържете се с нас на [email protected] за неангажиращ разговор и ние ще се радваме да обсъдим тези въпроси с вас.

Свързани статии

Защо да изберем Chromebook?

For the majority of computer users a Chromebook will mean better performance and less maintenance than is the case with more expensive machines. A Chromebook is a sensible and positive choice, whether you need to upgrade your own device or your child needs a new laptop to do their homework.