Google Workspace Обучение

Преминаването към нова платформа винаги е важна промяна за Вашите служители и Вие искате Вашият първи ден да премине възможно най-гладко. Някои служители могат да се опасяват от промяната и да се нуждаят от малко лична помощ, независимо колко документация и обучение сте предоставили предварително.
Изпробвайте Workspace
Вземете бизнес имейл, облачно пространство, видео разговори и още.

Преминаването към нова платформа винаги е важна промяна за Вашите служители и Вие искате Вашият първи ден да премине възможно най-гладко. Някои служители могат да се опасяват от промяната и да се нуждаят от малко лична помощ, независимо колко документация и обучение сте предоставили предварително. 

Личната подкрепа от хора, които познават Вашата среда и Google Workspace, може да помогне на Вашата организация и ИТ персонал. Клиентите обикновено съобщават, че насоките на Cloud Office са били много ефективни по време на прехода към Google Workspace. Тъй като екипът на Cloud Office разбира работните процеси на хората, ние предоставяме по-целенасочена лична помощ. Вашият ИТ персонал може да се съсредоточи върху по-належащи проблеми с поддръжката, вместо да се справя с едни и същи „Как да …?“ въпроси.

Ето защо Cloud Office осигурява обучение за Google Workspace, проведено от сертифициран екип. Ще можем да Ви помогнем да:

  • Подсилите екипа си

Ако Вашата организация се стреми да постигне истинска дигитална трансформация, трябва да осигурите достъп до ефективни инструменти, но също така да знаете, че вашият екип има уменията да използва тези инструменти. Нашето обучение за Google Workspace ще повиши доверието на Вашия екип при използването на системата и ще им позволи да работят с пълния си потенциал.

  • Увеличете производителността

По време на обучението често откриваме, че хората имат „аха!“ момент , когато демонстрираме инструмент или функция, от която може би не са се възползвали максимално. Google Workspace предлага много инструменти, които улесняват и ускоряват ежедневните задачи, които често не са очевидни веднага за крайните потребители – така че едно обучение може да доведе до безброй часове спестена работа.

  • Подсилване на оперативните дейности

Работим с хора от всички нива на умения, за да гарантираме, че целият Ви екип е компетентен и може да използва новите инструменти в ежедневната си работа. Предоставянето на всеобхватни обучителни сесии ще насърчи екипа Ви да преработи процесите на вашата организация по по-ефективни начини чрез използването на приложенията на Google Workspace.

  • Комуникация

Google Workspace има Gmail, Календар, Контакти и Google Чат като основни приложения за комуникация. Това обучение ще влезе в детайл за различните начини на интегриране на тези приложения и ще покаже на Вашия екип как да ги използва най-ефективно.

  • Въведение в Google Workspace

Предлагаме въведение в Google Workspace, което е основна уводна сесия, очертаващо основните функционалности на Workspace, като същевременно разглежда повечето конкретни случаи на употреба. Ние също така предлагаме сесия за бърз старт, която предполага по-бързо запознаване с продукта. Това позволява на вашия екип незабавно да започне да използва Workspace.

  • Производителност

Диск и Документи са сърцето на сътрудничеството на Google Workspace. Този майсторски клас ще научи Вас и Вашия екип на всичко, което трябва да знаете за Диск, Документи, Таблици, Презентации и как да ги използвате най-ефективно с Вашия екип.

  • Индивидуално ниво

Това обучение е за старши служители и служители на директорско ниво, които искат да научат повече за това как инструментите на Google могат да подобрят тяхната работа и тази на техните екипи. Обучението е много гъвкаво и може да обхване области от особено значение за конкретния член на персонала.

  • Работа от вкъщи

Google Workspace е идеалният набор от инструменти за работа от разстояние, особено в днешни времена. Сега организациите го използват като средство за подсилване на стратегията за отдалечена работа и подхранването на служителите Ви да работят от вкъщи. Работното пространство е от решаващо значение за плавното преминаване към работа от разстояние.

Обобщение:

Работете по-бързо и по-умно, правете повече с Google Workspace. Разберете как да станете по-продуктивни – използвайте всички невероятни функции, които Google Workspace предлага.

Google Workspace е идеален за сътрудничество на работното място, комуникации и производителност. Можете също така да използвате собствения си личен акаунт в Gmail безплатно!

Приложенията на Google Workspace работят безпроблемно заедно, позволяващи сътрудничество върху файлове, създаване на документи, създаване на електронни таблици и много други. Google Workspace разполага с инструментите за повишаване на вашата производителност.

Научете повече за Google Хром – Това е бърз уеб браузър и е лесен за използване. Този курс ще обхване съвети и трикове на Google Chrome, полезни приставки и разширени настройки.

Открийте Gmail – Преоткрийте какво можете да правите с Gmail, настройте и оптимизирайте настройките за имейл. Всички предимства от използването на Gmail с имейл съвети и производителност по имейл. Получавайте бързи съвети и правете повече с Gmail.

Изследвайте Google Календар – Открийте как ефективно да използвате Google Календар. Календарът ви позволява да следите важни събития, да споделяте графика си и да създавате множество календари.

Опознайте Google Диск – В основата на Google Workspace е Google Диск. Съхранявайте файлове и имайте достъп от всяко място, ограничавайте достъп или споделяйте с други. Има много предимства от използването на Google Диск. Сътрудничете и споделяйте файлове, търсете и намирайте с лекота.

Вдъхновете се с Google Документи – научете повече за невероятните функции, които Google Документи има, за да ви помогне да мислите и да работите заедно за създаване на това, от което имате нужда. Създавайте документи, добавяйте изображения, актуализирайте стила и редактирайте, за да си свършите работата. Бърз и лесен за използване. Включва ръководство за овладяване на Google Документи заедно с най-добрите хакове, съвети и трикове.

Поемете данните си с Google Таблици – Електронната таблица на Google, наречена Google Таблици. Този раздел е разделен на отделни категории с невероятни съвети, трикове и начини за форматиране на вашите данни. Това е точно това, от което се нуждаете, за да сортирате данните си. Работете с други – сътрудничете и споделяйте. 

Създавайте, редактирайте и си сътрудничете с Google Презентации – представяйте идеите си с лекота на всички. Облакът ви позволява да представяте, навсякъде, професионални зашеметяващи презентации, които можете да създадете с лесен за използване интерфейс.

Свържете се с други хора с помощта на Google Meet – провеждайте видео срещи с хора във или извън вашата организация. Организирайте видеоконференции с международни екипи, провеждайте дистанционни интервюта, уеб семинари и др. Сътрудничете си във видео срещи, записвайте ги и научете още съвети за производителност за Meet.

Създайте свой собствен уебсайт с Google Сайтове. Лесен интерфейс за създаване на уебсайт за минути. Добавете вашите Google Документи, споделяйте с вашия екип или със света, от вас зависи. Използването на съвременен лесен за използване конструктор на уеб страници позволява на всеки да изгради уеб страници бързо и ефективно.

Открийте Google Форми и вижте какво можете да правите с тях – Формулярите ви позволяват да управлявате регистрации за събития, да създавате тестове, да анализирате отговори и др. Лесно е да създавате свои собствени въпросници, анкети и да събирате отговорите на потребителите.

Google Keep и Google Задачи Ви помагат да организирате съдържанието и идеите си.

Свързани статии

Какви са предимствата на Google Workspace?

Google Workspace, известен преди като G Suite, се превърна в един от ключовите инструменти за успех за много бизнеси. След като включи милион бизнес потребители за малко под две години, Google обяви през октомври 2020 г., че Google Workspace има повече от 6 милиона потребители. Тук искаме да ви покажем някои от предимствата, включени в Google Workspace, и да видим дали те могат да разрешат някой от вашите бизнес проблеми.