Внедряване на Google Workspace

Ще ви помогнем да внедрите Google Workspace и да преместите важните данни за вашата организация от текущото ви решение. Файловете и имейлите ще бъдат безопасно мигрирани, без риск от загуба на важна фирмена информация.

КАК РАБОТИМ

Разбиране на нуждите ви

Ще работим с Вас, за да разберем специфичните изисквания на вашата организация, за да предоставим най-подходящите решения. Планирането на проекта в детайли е от ключово значение за осигуряване на гладко внедряване.

Миграция на данни

Ще мигрираме данните от старата ви система - всички ваши файлове и имейли ще бъдат сигурно преместени в Google Workspace, без да нарушаваме нормаланата работа.

Управление на променята

За да гарантираме, че екипът Ви е уверен в използването на новите инструменти на Google Workspace, ще обучим целия персонал. Също така ще прочуим различните работни процеси във вашата организация, за да насърчим Вашия екип да открие по-добри начини за работа с новите си инструменти.

Поддръжка

Ще останем с Вас и след като проектът приключи. Препоръчваме на всички организациите да поддържат близки отношения с нас, за да можем да ги подкрепяме с течение на времето.

Помогнахме на много компании да преминат към облака и в резултат на това натрупахме опит с внедряването на Google Workspace.

100+ клиенти

Повече от 100 компании ни се довериха за по-малко от година

10+ милиона имейли

безопасно мигрирани към Google Workspace

50+ ТБ

файлове преместени в облака

Нашите партньори

zotapay
strypes
dreamix
PSI
shkolo
dsp logo
payhawk
locals
7sec
NEC
Google Workspace 5 icons

Готови ли сте да започнете Вашето клауд пътуване?