Google Workspace Поддръжка

Нашите Google Workspace (G Suite) планове за поддръжка ще подсигурят, че Вашата организация ще получи най-добрата възвръщаемост от инвестицията Ви в облака.

Ще отделим време за да разберем процесът на работа във Вашата организация и ще предложим начини за оптимизация. Ние предлагаме гъвкави опции за поддръжка, персонализирани за да отговорят на Вашите нужди.

Какво предлагаме

Help Desk

Разрешете всички въпроси свързани с Google Workspace бързо. Нашият сертифициран екип ще Ви помогне с всички технически проблеми с гарантирано време за реакция. Комплексни проблеми ще бъдат ескалирани към нашият директен приоритетен канал с Google.

Администрация

Фокусирайте се върху бизнеса си, като делегирате всички административни задачи към Cloud Office. Ние ще се заемем със създаване на потребители, възстановяване на пароли и други, за да може Вашият IT екип да се фокусира върху проекти с по висок приоритет.

Технически мениджър

Възползвайте се от личен мениджър, който ще работи с Вашият екип, за да осигури Google Workspace да работи интегрирано с други решения. От обучение и поддръжка до управление на пробелеми, нашият мениджър ще бъде отговорен за всичко свързано с услугите, които ползвате.

Ние ще приспособим към Вашите нужди, независимо дали са за единичен технически въпрос или прехвърляне на цялата администрация на Вашият акаунт.
Спестете време

спестете време и IT усилия, като делегирате всички повтарящи се задачи към нас

Бързо разрешаване на проблеми

разреши всички заявки бързо с нашият сертифициран екип и гарантирани времена за реакция 

Рентабилност

освободете време за Вашият екип, докато ние правим възможно да получите най-добрата възвръщаемост от инвестицията си.

Вземете персонализирано предложение за поддръжка

Свържете се с нас. Ще се радваме да обсъдим Вашите специфични нужди.