Безплатната версия на G Suite ще бъде спряна

През 2020 г. G Suite се трансформира в Google Workspace като част от масова реорганизация на приложенията. Сега Google започва да мигрира и всички потребители с безплатен G Suite абонамент(наличен пред 2012) към Google Workspace.
безплатен G Suite
Изпробвайте Workspace
Вземете бизнес имейл, облачно пространство, видео разговори и още.
(Актуализирана 13 Април 2022)

Какво се променя?

През 2020 г. G Suite се превърна в Google Workspace като част от масова реорганизация на приложенията на компанията. Сега Google започва да мигрира и всички потребители с безплатен G Suite абонамент към Google Workspace.

Защо е важно?

След като през последните няколко години компаниите имаха възможност да използват безплатни приложения Gmail,Drive, Docs и други, сега ще трябва да преминат към платен Google Workspace абонамент, за да продължат да използват приложенията включени във всеки план.

Крайния срок за преминаване е 1 Май 2022, като след това, всички компании които не са предприели действия ще бъдат прехвърлени автоматично към Google Workspace а платения период ще започне след 1 Юли. 

След 1 Юли всички клиенти без валиден метод за заплащане ще бъдат спрени.

 

Достъп до най-новите иновации в Google Workspace

С Workspace ще получите достъп до най новите функционалности, които безпроблемно помагат на екипа да остане свързан на всяко устройство без значение от къде работи. Разширените функции за сигурност, осигуряват безпроблемна работа от дома и офиса.

Meet

Подобрени видео разговори

До 500 участника, запис, заглушаване на фоновия шум, анкети и други

drive

Увеличено облачно пространство

До 5 ТБ за всеки потребител, споделени

drive

Подобрена колаборация

Опростена работа в екип със споделени дискове, одобрения на документи и етикетиране на файлове

external sharing

Споделяне с партньори и клиенти

Подобрено сътрудничество със споделяне на документи с ПИН код на посетители в Drive и достъп за гости в Google Chat Spaces

Admin

Разширена сигурност

Създайте по-надеждна среда с управление на устройства, предотвратяване на загуба на данни и други

Data regions

Региони за данни

Съхранявайте данните си в определено географско местоположение, за да отговаряте на изискванията за съответствие

Преминаването към Google Workspace отнема само няколко минути, без прекъсване в услугите

Новите предложения са разработени да отговарят на вашите специфични нужди. Плановете на Google Workplace започват от 5,2 евро/потребител/месец при Business Starter, Business Standard (10,40 евро/потребител/месец) и Business Plus (15,60 евро/потребител/месец), осигуряващи подобрени ниво на услуги и сигурност с всеки по висок план.

 

Работа с Google Workspace партньор

В Клауд Офис работим с много клиенти, които поради нарастващите си нужди трябваше да преминат от G Suite към Google Workspace. Можем да помогнем и на Вашата организация да избере правилния план, балансирайки между функционалнсти и бюджет, предоставяйки максимално добри цени. 

В допълнение, когато работите с оторизиран партньор на Google Cloud, можете да се възползвате от персонализирана поддръжка, подобрение в сигурността и различни варианти за плащане, като Банков превод или плащане с Кредитна/Дебитна карта.

Нашият екип е на разположение да предостави безплатна консултация и да отговори на всички въпроси, които може да имате. Просто ни изпратете имейл или резервирайте видеосреща.

Свързани статии
Google Cloud Partner

Защо да работите с Google Cloud партньор?

От услуги като внедряване и конфигурация, обучение на потребители, персонализирани планове и ценообразуване до пълен одит на сигурността на Вашата Google Workspace среда, Вашата организация може да се възползва от тези и както и други услуги с добавена стойност, ако изберете да работите с партньор на Google Cloud.