Запознайте се с екипа

Чудите се как да навигирате в гората от решения на Google Cloud? Не сте сигурни как да интегрирате Google Workspace (G Suite)? Използвате Google Cloud или Workspace и търсите съвет или консултация с проблем?

Cloud office team
Google Cloud Producitivty
Google Cloud Compute
Dimitar Pavlov

Димитър Павлов

CEO

Димитър основа Cloud Office през 2019 г. и оттогава разраства и развива компанията като главен изпълнителен директор до момента. Той има солиден опит в технологиите на Google Cloud, добавяйки стойност към повече от 150 организации.

Донка Димитрова

Chief Legal Officer

Дони притежава магистърска степен по право и има повече от 10 години опит в подпомагането на стартиращи фирми с поставянето на основите на успеха.

Ivo Zimbilev

Иво Зимбилев

Commercial Director

Иво помага на компаниите да разгърнат пълния си потенциал чрез Google Cloud решения. Истински вярващ в „ако има воля, има и начин“.

Jivko

Живко Гурманов

Sales Manager

Живко е опитен мениджър продажби, който работи с  повече от 50 организации в тяхното облачно пътуване. В случай, че обмисляте Google Workspace за вашата организация, Живко е точният контакт за вас.

Адриан Ангелов

Google Cloud Expert

Адриан има повече от 2 години опит с Google Workspace и Google Cloud platform. Той е сертифициран като Google Cloud Architect и Google Workspace инженер. 

Димитър Манолов

Cloud Solutions Expert

Димитър има повече от 10 години в създаване, анализиране и внедряване на облачни технологии и бизнес решения. Специализирал е в решенията на Google Workspace за фирми от всякакъв размер и индустрии.

Антоанета Кръстева

Google Workspace Expert

Тони е сертифициран администратор на Google Workspace и помага на клиентите с всичко в Google Workspace – от създаване на потребители до настройване на групи и правила.

Никола Димитров

Google Workspace Expert

Никола е опитен професионалист с опит в обслужването на клиенти и техническата поддръжка. Той се занимава с всички технически въпроси и сложни конфигурации за всички наши клиенти.