успешна история

Google Cloud историята на Страйпс, с помощта на Клауд Офис

strypes google workpspace

Клауд Офис беше доверения съветник относно Google Cloud (GCP) и облачно базирания офис пакет Google Workspace. Подходът на Клауд Офис беше да докаже решението на предизвикателствата чрез демонстрация в предварително създадена тестова среда – относно Google Workspace: напредничави инструменти за сигурност, а относно Google Cloud Platform консултация и изграждане на архитектура чрез Google Kubernetes & Compute Engine.

Предизвикателството

С разтящите бизнес нужди, целта беше да се осигури следващо ниво на защита чрез облачно базиран инструмент за управление на крайни устройства и предотвратяване на загубата на информация. Сложността на проекта беше значителна поради различните крайни устройства и специфичната инфраструктура. Относно GCP, беше необходима експертна помощ за намирането на най-ефективното сред множеството опции решение.

Решението

Изграждането на Google Workspace и GCP решенията в тестова среда преди реалното им внедряване спомогна не само бъдат постигнати първоначалните цели, но и да се адресират специфични случаи, които не бяха явни в началото.

Резултатът

Пакетът Google Workspace Enterprise с напредничавите си инструменти за управление на крайни устройства, акредитацията на потребители за Windows и опциите за предотвратяване на потенциална загуба на информация бяха успешно внедрени и донесоха очаквания резултат. Относно архитектурата, Google Cloud Compute engine и специфични конфигурации на Docker Swarm доказаха, че посрещат всички бизнес нужди.

Клауд Офис, солидната основа, на която можеш да изградиш целия си бизнес.
Ангел Петров
IT Manager / CISO
Share:
За: Страйпс
Страйпс е член на ICT в Холандия. Работорадел е на над 1400 професионалисти помагайки на компании, продукти и проекти да се развият още чрез умни, иновативни, интегрируеми и най-вече предизвикателни решения на ICT. Мотивирани от предизвикателствата, ICT груп е успешна от повече от 40 години. Към момента, Страйпс име над 450 успешни проекта.
България
Software and Internet
Решение
За Клауд Офис:
Клауд Офис е оторизиран Google Cloud партнъор с доказани възможности в Google Cloud Platform, Google Workspace, Chrome OS и Гугъл за образование.

Interested to learn how Cloud Office can help your organization?