Success Story

Фондация "Нашите недоносени деца"

pra

Предизвикателството

Нашата мисия винаги е била да помагаме на хората и да преодоляваме шансовете, дори когато изглежда невъзможно трудно. Тази страст неизбежно се разпространи и върху други хора със същото мислене и така нашият малък екип се разрасна. Доколкото този растеж допринесе за нашата кауза, той също породи нови предизвикателства. Работата със стария ни софтуер се отразяваше зле върху комуникацията и намаляваше ефективността на нашите усилия. Този негативен ефект се засили още повече при отдалечена работа. Простите задачи отнемаха много време, тъй като нямаше ясен поток от документация или ежедневни дейности.

Решението

Започнахме да използваме Google Workspace, за да си сътрудничим ефективно вътрешно и с други организации и дарители. Използваме Google Meet, когато е трудно да се организира лична среща. Сътрудничеството и споделянето на файлове са по-лесни с Google Docs и Google Drive. Няма нужда от заключени документи или локални версии с Google Docs. Всеки може да преглежда и редактира един документ едновременно. Google диск върши чудесна работа в управлението на нашите активи.

Резултатът

Google Workspace помогна за насърчаването на култура на сътрудничество в Premature-bg.com, подобрявайки оперативната ефективност.

 

В Premature-bg.com нашите служители комуникират с външни партньори с персонализиран адрес @ premature-bg.com, което води до професионална и сигурна комуникация. Разпознаваемостта е от съществено значение за всяка организация с нестопанска цел, която иска да расте и да мащабира своето въздействие.

„Google Workspace се оказа ОГРОМЕН принос за улесняване на нашата работа и мисля, че всички в нашия екип го оцениха, въпреки че създадох много работа за вас, за да реорганизирате нещата си 🙂 Това със сигурност е огромна стъпка за нас към по-добра организация и производителност. , Благодарение на вас и вашата подкрепа. " - Надя Дренска, основател на фондация "Нашите недоносени деца"
Nadya Drenska
Co-founder of Foundation "Our Premature Children"
Share:
About:
Company background
Sofia, Bulgaria
Non-profit
Solution

Interested to learn how Cloud Office can help your organization?