Защо трябва да изберете да работите с Клауд Офис като Ваш Google Cloud Партньор

Научете какви са предимствата на това да работите с Партньор за Вашите Google Cloud услуги
Cloud Office logo

За нас

Cloud Office е оторизиран партньор на Google Cloud за Централна и Източна Европа. Ние сме специализирани в „трансформация на работното място“, като помагаме на компаниите да внедрят и интегрират Google Workspace, Google Cloud Платформа и други услуги отпортфолиото на Google Cloud.

Нашият екип е Google Cloud сертифициран и ние можем да ви помогнем с планирането, внедряването, управлението и поддръжката на цялото портфолио на Google Cloud.

Персонализирани услуги

Внедряване

Ще ви помогнем да внедрите Google Workspace и да преместите важните данни на вашата организация от текущото ви решение. Файловете и имейлите ще бъдат безопасно мигрирани, без риск от загуба на важна фирмена информация.

Обучение

Подсилете екипа си с уменията да се възползват от новите им облачни инструменти. Клауд Офис осигурява обучение по Google Workspace, проведено от сертифициран обучител. Ще можем да ви помогнем с цялостно обучение, съобразено с вашите нужди.

Оценка на сигурността

Подобрете сигурността на Вашия Google Workspace акаунт. Ще оценим повече от 100 настройки, обхващащи ключови области като достъп, удостоверяване и конфигурации на услуги. Ще получите подробен анализ на риска, заедно с препоръчани най-добри практики, така че да се възползвате от сигурността от световна класа, налична в Google Workspace

Поддръжка

Нашите пакети за поддръжка на Google Workspace ще гарантират, че вашата организация получава най-доброто съотношение цена-качество от вашата инвестиция в облака. Ще отделим време, за да разберем работните процеси на вашата организация и ще предложим начини за по-интелигентна и бърза работа. Ние предлагаме гъвкави опции за поддръжка, съобразени с Вашите нужди.

Автоматизации

Губите ли време с повтарящи се процеси без добавена стойност като ръчно изготвяне на фактури, получаване на куп прикачени файлове и организирането им, уведомяване на заинтересованите страни чрез подготовка и изпращане на различни отчети, проследяване на колекции и т.н.? Можем да помогнем! Нашият екип успешно внедри различни проекти за автоматизация със средна възвръщаемост на инвестициите от Х4!

Планове и ценообразуване

Гъвкав план

С гъвкав план можете да запазите гъвкавостта, като добавяте или премахвате потребители, когато е необходимо и плащате за реалния брой потребители и активното им време, като същевременно получавате партньорска отстъпка от Cloud Office.

План с Ангажимент

Плановете с ангажимент се предлагат само чрез Google Cloud Партньори като Cloud Office. Те са достъпни за организации с 10 или повече потребители и предлагат по-големи отстъпки, до 30% от регулярната цена.

Отстъпки

Гарантираме, че получавате най-добрата цена за абонамента си за Google Workspace. Независимо дали сте избрали гъвкав план или план с ангажимент, ние можем да предложим цена, която се вписва във всеки бюджет.

Плащания

Работата с Cloud Office ще ви даде свободата да избирате месечни, годишни или други условия за плащане въз основа на нуждите на вашата компания.

Методи за плащане

Поддържаме плащания с кредитни / дебитни карти и банкови преводи с опции за забавено плащане.

Управление на акаунти

Консултации

Ние излизаме отвъд Google Workspace, за да можете да изпитате пълната сила на вашите облачни инструменти. Можете да разчитате на нашия екип да Ви съветва за добри практики, интеграции с други апликации, оптимизиране на разходите и много други.

Разширете Google Workspace

Ние ще оценим и ще ви помогнем да настроите други услуги на Google, които може да са ви необходими, като например: Google Data Studio за визуализиране на данните ви, управление на Chrome за управление на браузъра на вашата организация, двуфакторно удостоверяване, за да сте сигурни, че сте в безопасност и много други.

Промяна на адрес

Премествате вашия бизнес адрес? Няма проблем, можем да променим адреса за фактуриране и фактурата, ако е необходимо.

Сигурност

Никога не се притеснявайте, че може да забравите администраторската си парола и да загубите достъп до акаунта си. Работата като ваш партн'ьор ни дава възможност да възстановим достъпа ви по всяко време.

Помощ по всяко време

На разположение сме да помогнем на вас и вашата организация по всяко време. Можете да ни се обадите, да започнете чат или да изпратите имейл и нашият екип ще се радва да ви помогне.

Топ въпроси

Вече използвам G Suite / Google Workspace. Мога ли да премина към партньор?

Абсолютно! Можете да преместите съществуващия си абонамент в Cloud Office и веднага да се възползвате от всички предимства.

Има ли прекъсване на услугата, когато преминавам към дистрибутор?

Не. Отнема по-малко от 5 минути, за да прехвърлите акаунта си към партньор и НЯМА прекъсване на услугата.

Партньорът получава ли достъп до моите данни?

Не получаваме достъп до никакви фирмени данни, като имейли, файлове или съобщения в чата. Получаваме достъп само до настройките и конфигурацията на услугите, така че можем да помогнем с всичко, от което може да се нуждаете.

Мога ли да огранича достъпа на партньора?

Да. Можете напълно да блокирате партньора за достъп до вашата среда.

Свържете се с нас