Защо да работите с Google Cloud партньор?

От услуги като внедряване и конфигурация, обучение на потребители, персонализирани планове и ценообразуване до пълен одит на сигурността на Вашата Google Workspace среда, Вашата организация може да се възползва от тези и както и други услуги с добавена стойност, ако изберете да работите с партньор на Google Cloud.
Google Cloud Partner
Изпробвайте Workspace
Вземете бизнес имейл, облачно пространство, видео разговори и още.

Партньор, на когото можете да се доверите

Партньорите отличени с експертиза са демонстрирали умения и са показали успех чрез комбинацията от опит в конкретна индустрия, видове технология и продукт. Тези партньори имат потвърдени от Google умения и сертификати, за да ви помогнат да постигнете целите си.

В Cloud Office сертифицирахме целия си екип и постигнахме 3 различни експертизи.

Work Transformation
Google Cloud Producitivty
Google Cloud Compute
Professional Collaboration engineer
Professional Cloud Architect
Associate Cloud Engineer

Персонализирани услуги, за да отговорят на вашите специфични нужди

Едно от най-големите предимства при закупуването на Google Workspace чрез партньор е достъпът до професионални и персонализирани услуги. В Клауд Офис можем да планираме и изпълним цялото внедряване, включително цялостно планиране, настройване на новата среда в Google Workspace според най-добрите практики, мигриране на вашите файлове и имейли, предоставяне на обучение за администратори и крайни потребители и непрекъсната помощ през цялото време. Миграцията изисква ресурси, внимателно планиране и ние разбираме, че не всички компании имат време да го направят изцяло сами.
Работата с нас ви гарантира, че вашата среда ще бъде правилно и сигурно структурирана от самото начало, безопасно мигриране на всички важни данни и облекчаване на работата на вашия ИТ екип.

И тъй като вашият бизнес вероятно се нуждае от повече от имейл и инструменти за производителност като документи и електронни таблици, работейки с нас, ние ще ви помогнем да намерите други продукти и решения, които се интегрират със съществуващия софтуер, който ползвате за счетоводство, фактуриране, управление на проекти, и т.н. В допълнение, ние ще ви помогнем да изградите персонализирани решения и автоматизация, за да отговорим на специфичните нужди на вашата компания.

Допълнителни ползи на по-добра цена

Когато работите с Google Cloud партньор, вие получавате по-добра цена за всяко решение на Google Cloud в сравнение с покупката директно от Google и допълнително получавате  услуги с добавена стойност.
Предимствата, които получавате, могат да бъдат съобразени с вашите специфични нужди и естеството им зависи от това с кой партньор на Google Cloud изберете да работите. В Клауд Офис предлагаме различни услуги, от които можете да се възползвате, без допълнителни разходи.

Планове & Цени

Като оторизиран партньор на Google Cloud, ние имаме достъп до планове и опции за ценообразуване, които ще бъдат съобразени с вашия бюджет и специфични нужди. Освен това Клауд Офис ще осигури 30-дневна безплатна тестова версия, за да можете да изпробвате всички функции без ангажимент. Ако вашата организация се разраства, можем да предложим планове за 1,2 или 3 години с по-високи отстъпки, така че да се възползвате от най-добрата цена. Ако пък искате да останете гъвкави и да можете да добавяте или премахвате лицензи по всяко време, тогава гъвкавите планове може да отговарят по-добре на вашите нужди. Независимо от вашия избор, препоръчваме ви да се свържете с нас, за да обсъдим всички опции и да се уверите, че избирате най-добрия вариант.

Ако пък вече използвате Google Workspace (G Suite) и искате да надстроите или да получите по-добра цена за съществуващия си абонамент, ние можем да помогнем и с това. В допълнение, след като започнем работа заедно, можете да се възползвате от нашите услуги, за да увеличите максимално стойността от вашите Google Workspace инструменти.

Гъвкави опции за фактуриране и плащане

Като Google Cloud партньор, имаме свободата да предлагаме месечни, годишни или други условия на плащане и фактуриране, спрямо нуждите на вашата компания. Докато при директна покупка от Google можете да плащате само с карта, ние приемаме банкови преводи с опция за отложено плащане. А за тези от вас, които искат да плащат автоматично, предлагаме и плащания с Кредитна/Дебитна карта.

Заключение

Мигрирането към облака и използването на неговите предимства за стимулиране на растежа е важна тема за всяка компания. Има много успешни истории, които доказват, че използването на облака допринася за постигането на иновации и растеж. Въпреки това подобна промяна може да бъде и трудна за управление. От избора на правилния план до балансирането между функционалности, разходи и усилия, правилното изпълнение от самото начало е от ключово значение за успеха на вашия проект. Това е ролята на Google Cloud партньор като Клауд Офис.

Ако отчетете ползите от работата с партньор по отношение на допълнителни услуги и намалени разходи, в допълнение към най-добрите практики – вече не трябва да се чудите. Работата с Google Cloud партньор ще ви осигури успех от самото начало, без значение колко голям е вашият екип.

Свързани статии