Keep

 

Уловете важното и свършете повече

Бъдете организирани. Записвайте вдъхновения и задачи без усилия. Сътрудничете си с бележки с членовете на екипа си и задавайте напомняния, за да сте запознати със случващото се. Всичко се синхронизира на вашите устройства, така че това, което е важно е винаги достъпно.

Правете повече заедно

С Keep e лесно да си сътрудничите с колегите си чрез бележки, списъци, снимки, аудио и рисунки. Бързо запечатайте блестящите идеи, дръжте ги под ръка, докато работите, и следете задачите да бъдет проверявани в реално време.

Актуализирайте бележките по всяко време и навсякъде

Достъп, създаване и редактиране на бележки, където и да отидете – от Вашия компютър, телефон или таблет – дори когато няма никаква връзка. Всяка редакция, която правите, автоматично се запазва и актуализира на всички устройства.

Никога не пропускайте краен срок

Напомнянията в Keep Ви помагат да свършите работата си, когато и, където трябва. Проект за презентация, започващ в 15:00? Задайте времево напомняне. Трябва да вземете закуски за пикникa нa колектива? Добавете напомняне за местоположение, за да Ви предупреди, когато минавате покрай хранителния магазин.