Успешна история


Alarm Access - Бизнес трансформация

Екипът на Cloud Office представи Google Workspace като решение, разрешаващо проблеми със сътрудничеството и управлението на контрола на достъпа. Структурата за поддръжка включва гарантирани SLA, резервност и BCP план, обучение на администратори и потребители на Google Workspace.

Предизвикателството 

Изградената инфраструктура се състоеше от няколко файлови сървъра, което създаваше липса на ефективност при достъпа и управлението на файлове с различни нива в организацията. Освен това - сътрудничеството и структурата на съхранение на данни не бяха толкова ефективни, колкото се искаше от създателите. Беше идентифициран РИСК, свързан с настоящия доставчик на ИТ поддръжка, в който липсваше планиране на резервността.

Решението

Покажете добавената бизнес стойност от G Suite. Миграция на имейл и файлове с данни от стара платформа и файлови сървъри с Windows.

Резултатът

Подобрения и по-ефикасен достъп до споделени файлове подобри колаборацията между потребители, които използват едновременно въвеждане на данни от множество такива. Оптимизирана вътрешна комуникация. Подобрен отдалечен достъп. Надеждна ИТ поддръжка.

 

С подкрепата на екипа на Cloud Office успешно прехвърлихме сигурния достъп до ресурсите на компанията от офиса на всяко място.

Борислав Александров

Co-founder / General Manager, Alarm Access


Share


За Alarm Access

Alarm Access съществува повече от 20 години с основен фокус в областта на управление на проекти, интеграция и поддръжка на електронни системи за сигурност, включително пожароизвестителни аларми и аларми срещу взлом, контрол на достъп и видеонаблюдение. Компанията предлага ексклузивни решения в корпоративния сегмент, като водещи банкови институции.

Font,Line
Font,Line

България

Font,Text,Brand

Сигурност


Решението

Font

За Cloud Office

Cloud Office is a Premier Google Cloud partner with a specialisation in Work Transformation and experts in Google Cloud Compute,Cloud Productivity, Digital Natives and Data Analytics.