Apps Script

Оптимизирайте начина си на работа

Google Apps Script е единствената платформа с лоу код, която прави бързо и лесно изграждането на бизнес решения, които интегрират, автоматизират и разширяват функциите на G Suite. С Google Apps Script, бизнес потребителите могат да изграждат персонализирани решения върху G Suite – не се изисква професионален опит по програмиране. Приложението е достъпно за всички с акаунт в Gmail

Създавайте бързо и лесно

С Apps Script бизнес потребителите могат бързо да създават персонализирани решения за справяне с проблемите, които имат всеки ден – без да разчитат на софтуерни специалисти.

Увеличете производителността си

Apps Script дава възможност на потребителите да се съсредоточат върху това, което има значение и да се възползват максимално от G Suite, като автоматизират отнемащите време, досадни задачи, създавайки интеграции, които свързват приложенията, които използват всеки ден, и добавят функционалност или персонализиране, където и когато е необходимо.

Използвайте популярни уеб езици

Apps Script ви позволява да изграждате с HTML, CSS и JavaScript.

Топ въпроси за Apps Script

Трябва ли да плащам за G Suite, за да използвам Apps Script?

Не. Всичко, от което се нуждаете, е Gmail акаунт, за да започнете да изграждате с Apps Script.

Как да започна с Apps Script?

Разгледайте шаблони за вдъхновение за това как можете да решите както обикновени, така и сложни бизнес предизвикателства в Solutions галерията или прегледайте документацията за специфики и отворете Codelabs, за да научите повече в центъра за програмисти на G Suite(G Suite Developer Hub.К ).

Kъде мога да получа поддръжка?

Apps Script има голяма онлайн общност в Stack Overflow, която да Ви помогне да отговорите на всички въпроси, които имате по пътя си.