Google Календар

Интегрирани онлайн календари, предназначени за екипи

Използвайте времето си по-ефективно със споделени календари, които се интегрират безупречно с Gmail, Диск, Контакти, Сайтове и Meet, така че винаги да знаете какво следва.

Интелигентен график за срещи

Планирайте ефективно събитията си, като проверявате достъпността на колегите си или наслагате календарите им в един изглед.

Достъп от Вашия лаптоп, таблет или телефон

Създавайте събития и насрочвайте срещи от всяко устройство. Използвайте нашите оптимизирани приложения или ги синхронизирайте с календара на Вашите телефони.

Публикувайте календари в мрежата

Споделете специални събития с клиенти или уведомете хората, когато сте на разположение, с лесно публикуване в календара. Календарите също могат да бъдат интегрирани директно в Google Сайтове.

Топ въпроси за Google Календар

Мога ли да създам групов календар?

Да, можете да създадете календар, който да е видим за цялата Ви организация или само за група от потребители (например можете да създадете календар за срещи с клиенти, който да е видим само за Отдел Продажби).

Мога ли да прехвърлям и синхронизирам всички мои календари?

Да, инструментите за миграция са достъпни за много други календари, включително Microsoft® и IBM®.

Google Календар има ли напомняния за събитията?

Да, по подразбиране напомнянето за събитието в календара е 10 минути преди събитието, но това може лесно да бъде променено в настройките на събитието.