Google Документи

Обработка на текстове за твоя екип

Създавайте и редактирайте текстови документи удобно, без да инсталирате специален софтуер – всичко, от което се нуждаете, е Вашия браузър. Всички промени се запазват автоматично, дори когато няколко души работят едновременно.

Сътрудничеството е лесно, както никога досега

Работа в един документ с множество хора от и извън Вашата организация. Вижте как се правят редакции, докато другите въвеждат или комуникират и задавайте въпроси чрез въвеждането на коментари.

Универсална съвместимост

 Работете безпроблемно с всички популярни типове файлове, от които се нуждаете. Можете да въведете Вашите документи, за да ги направите незабавно редактируеми, включително Microsoft® Word и PDF файлове. Изтеглете работата си, когато е необходимо, във формат .docx, .pdf, .odt, .rtf, .txt или .html.

Изберете най - добрия вариант чрез историята с неограничен брой корекции

Можете да проследите промените, направени по Вашите документи във времето и да се върнете към по – стара версия, ако решите да отмените нещо.

Топ въпроси за Google Документи

Google Docs работи ли офлайн ?

Да. Тази функция е достъпна в Chrome браузър. Ако все още не го използвали, опитайте Chrome – той е безплатен и лесен за инсталиране.

Мога ли да споделям файлове от Google Docs извън него?

Да. Можете да промените настройките на всеки документ, за да предоставите на всеки, който сте избрали, достъп до редактиране, преглед или коментиране.

Мога ли да преобразувам съществуващите си документи в Google Документи?

Да. Можете да конвертирате много различни типове файлове във формат Google Docs. Оригиналният файл ще остане непокътнат.