Google Drive

С Google Диск съхранявайте, достъпвайте и споделяйте вашите файлове на едно сигурно място.

Съхранявайте всеки файл. Достъп до файлове по всяко време и навсякъде от Вашия компютър или мобилни устройства. Контролирайте споделянето на файловете.

Позлвайте цялото място за съхранение, от което се нуждаете.

Бизнес пакета и Kорпоративният пакет на G Suite предоставят гъвкави възможности за съхранение, така че винаги ще имате достатъчно място за Вашите файлове. С централизирано администриране, предотвратяване на загубата на данни и Vault за Google Диск, можете лесно да управлявате потребителите и споделянето на файлове, в съответствие с вашите нужди. Google Диск се предлага и като самостоятелна оферта с Drive Enterprise (Драйв за предприятия).

Google drive

Открийте важните неща, преди дори да сте ги потърсили

Drive използва Google AI, за да прогнозира и разкрие какво е важно за Вас в реално време. Drive разпознава важно съдържание, сътрудници и събития, използвайки функции като Quick Access и ML-базирани подобрения по време на търсене, за да свърже всеки потребител с файлове, които може да изискват вниманието му.

Организирайте файловете на екипа си в споделено пространство.

Използвайте споделени устройства, за да съхранявате работата на Вашия екип в защитени и лесни за управление споделени пространства. Всички файлове, добавени към споделените устройства, се притежават колективно от екипа, така че всички да бъдат в течение на актуализациите.

Google drive

Топ въпроси за Google Drive

Мога ли да местя файлове от текущото им местоположение на Drive?

Да, има инструменти за миграция, за да преместите личния си Drive в G Suite

Колко място за съхранение мога да получа с Google Диск?

Основният пакет на G Suite предлага 30 GB място за съхранение на потребител, заедно в Google Диск и Gmail. Бизнес и корпоративния вариант на G Suite имат неограничено място за съхранение (акаунти с по-малко от 5 потребители получават 1 TB на потребител).

Как се различава това от самостоятелния продукт Drive Enterprise?

Drive Enterprise е самостоятелна оферта, „плащай, докато използваш“, на цена от $ 8 / на активен потребител на месец + $ 0,04 / GB. Тя включва контроли за споделяне, Vault, DLP, достъп до данни на BigQuery, AppScript и Cloud Identity Безплатен вариант – научете повече.