Jamboard 

 

Jamboard предлага съвместно, цифрово изживяване на бяла дъска чрез комбинация от най-съвременен хардуер и софтуер.

Използвайки интуитивен, бърз интерфейс на голям екран, който също работи на Вашето мобилно устройство или на всеки браузър, Jamboard е създаден за сътрудничество в реално време с целия Ви екип, за да Ви помогне да създадете и споделите идеите си.

Създайте, съдействайте и направете идеите на вашия екип реалност

Jamboard отключва творческия потенциал на Вашия екип със съвместно авторство в реално време. Постигнете безгранична производителност, независимо дали Вашият екип е в една и съща стая, използвайки няколко Jamboards, или по целия свят, използвайки приложението Jamboard на мобилни устройства.

Познатото бяло платно, преструктурирано за облака

С невероятно чувствителния и точен дисплей на Jamboard рисуванете и скицирането по начина, по който бихте го направили на традиционната бяла дъска, се усеща напълно естествено. Обогатете брейнсторминга си с най-доброто от Google Search и работата на вашия екип в G Suite: Вземете изображения и съдържание от мрежата и ги вкарайте направо във вашия Jam; Придърпайте информация от Google Документи, Таблици и Презентации; дори добавете снимки, съхранявани в Google Диск-а.

Проектиран за прецизност и лекота

Зашеметяващият 55-инчов 4К дисплей на Jamboard е олицетворение за креатичността на работното място. Придвижването из офиса е лесно благодарение на създадената за целта преносима стойка и единичен кабел. Никога повече няма да се притеснявате за свършило на мастило или батерии, благодарение на инструмента за писане с гумичка, за който не е необходимо сдвояване.

Топ въпроси за Jamboard

Как Jamboard работи с други продукти в G Suite?

Днес един конферентен разговор или видео среща правят традиционната бяла дъска безсилна. Jamboard е проектиран да преодолее тези ограничения. Само с няколко докосвания можете да проектирате Jamboard във видео среща на Hangouts, за да поставите всички на една и съща страница, дори и да не са в една и съща стая. В духа на G Suite за съвместна работа, множество Jamboards също могат да си сътрудничат в реално време, създавайки споделено пространство за разпръснати екипи. И ако сте в движение, можете да се свържете директно от мобилното си устройство от приложението Jamboard, за да следвате с другите или да си сътрудничите. Това се отнася не само за Вашите колеги, но и за клиенти и партньори, за да можете да разширите сътрудничеството извън стените на Вашата фирма.