Google Таблици

Умни таблици за организиции от всякакъв размер

Google Таблици е клауд-базирано решение, създадено за нуждите на гъвкавия бизнес, което позволява да си сътрудничите с всеки, по всяко време и навсякъде.

Функциите, подсилени с изкуствен интелект ще Ви помогнат при вземането на важни бизнес решения. Изграден върху инфраструктурата на Google, Таблици е съвместим с външни системи, така че да можете да работите с множество източници на данни, като в същото време Ви дава свободата да създавате такива.

 

Безпроблемно сътрудничество и споделяне на информация

Независимо дали планирате събитие или споделяте най-новите данни за приходите, Google Sheets прави безпроблемна взаимната работа. Лесно добавяйте сътрудници към проекти, проследявайте промените при настъпването им, получавайте известия за редакции, които се случват, докато отсъствате, и си пишете с колеги в същия документ. Всички промени се записват автоматично, докато ги правите. С офлайн достъпа можете да създавате, преглеждате и редактирате файлове навсякъде и по всяко време.

Google sheets

Google sheets Explore

Получавайте бързо информация, подсилена от Google AI

Google Таблици дава възможност на всички в цялата организация да изведат ценна информация от данните. Вградените формули Ви спестяват време и предотвратяват грешки, като Ви показват релевантни формули още докато пишете. За още по-лесен начин да управлявате данните си, кликнете върху бутона Explore, за да видите тенденциите и персонализираните визуализации. Или просто въведете въпрос в Explore и накарайте Google AI да извлече нужните отговори.

Работете безпроблемно в Google Таблици и Excel

Sheets предлагат изцяло нови начини за сътрудничество, така че да сведете до минимум притесненията си относно това, дали имате подходяща версия на файла, и да се съсредоточите върху реализирането на най-добрите си идеи. Безпроблемната съвместимост с файловете на Microsoft, включително много от клавишните комбинации за кратки пътища (шорткъти), намаляват проблемите при работа в множество платформи.

Google sheets

Топ въпроси за Google Таблици

Какви функции поддържа Google Sheets?

Google Sheets поддържа над 400 функции, които могат да послужат за използване на данни, изчисления и генериране на поредици. Можете дори да създадете свои собствени персонализирани функции с помощта на Apps Script.

Мога ли да използвам клавишни комбинации (шорткътове) в Google Таблици?

Да. Многобройни преки пътища (шорткъти) са налични за Google Sheets и винаги са включени, с възможност за активиране на съвместими клавишни комбинации, които да съответстват точно на тези, които сте използвали с Microsoft Office.

Мога ли да конвертирам други електронни таблици в Google Таблици?

Да. Можете да импортирате много различни типове файлове (включително Excel, CSV и обикновен текст) във Google Sheets формат. Оригиналният файл ще остане непокътнат. Можете също да експортирате данни от Sheets към различни видове файлове.