Sites

Висококачествено решение за уеб сайтове за всеки екип, проект или събитие

Страхотен изглед на всеки екран, от десктоп до смартфон, с минимални усилия. Всичко без специален софтуер или умения за програмиране – всичко, от което се нуждаете е Вашия браузър.

Създайте сайт, включващ информация от G Suite

Независимо дали това е папка в Google Диск, Документи или дори споделен Календар

Интелигентно оптимизирани сайтове

Google Sites автоматично променят визията си, за да са подходящи за резолюцията на вашето устройство: десктоп, таблет и мобилни устройства.

Защитете Вашия сайт, без да се нуждаете от ИТ специалисти

Потребителите могат лесно да управляват разрешенията за споделяне и собственост в Sites само с няколко кликвания, както биха направили с Google Документи. Вграденото съдържание запазва оригиналните си разрешения за надежден и фин контрол

Топ въпроси за Slides

Могат ли външни посетители да достъпват фирмения ми сайт?

Да. Хора, които са извън Вашата организация могат да достъпват до сайта Ви, дори без да имат G Suite акаунт. Също така можете да изберете да ограничите достъпа през настройките.

Мога ли все още да използват предишна версия на Сайтове?

Ако Вашата фирма използва някоя от предишните версии на Сайтове, няма да има прекъсване на услугата. Ще можете да продължите да коригирате и споделяте Вашите Сайтове както досега.

Мога ли да закупя домейн през Сайтове?

Google може да Ви помогне да закупите домейн през някой от нашите домейн партньори. По време на регистрацията трябва да изберете опцията “Закупи нов домейн”. Тогава ние ще Ви навигираме през остатъка от процеса, за да Ви помогнем да настроите G Suite и Вашия нов домейн