Google Презентации

Създавайте заедно красиви презентации

Работете заедно по едно и също време, така че всеки в екипа Ви да вижда последно направените промени в реално време. 

Редактирайте и коментирайте в реално време

Работете върху една единствена презентация онлайн, докато коментирате, пишете и редактирате в реално време. Вие персонализирате разрешенията за редактиране, преглед или просто добавяне на коментари.

Лесни за създаване слайдове

Започнете от нулата или ускорете процеса с шаблон. Добавете медии, за да украсите вашите презентации с видеоклипове, изображения, рисунки и анимации.

Изберете най-добрия резултат с неограничена история на направените корекции

Можете да проследявате промените, направени във вашите документи във времето, и да се върнете към по-стара версия, ако решите да отмените нещо.

Топ въпроси за Google Презентации

Какви функции предлага Google Презентации?

Можете да рисувате чартове и диаграми, да вмъквате обекти и форми, да форматирате текст и изображения, да активирате анимации и много други.

Как работи съвместното редактиране?

Съвместното редактиране означава, че много хора могат да работят върху един и същ слайд едновременно. Настройките за споделяне Ви позволяват да контролирате кой може да преглежда и редактира слайд, а историята на промените Ви позволява да се върнете към по-стари версии. Предлага се и в Google Документи и Таблици.

Мога ли да преобразувам други презентации в Slides?

Да. Можете да конвертирате много различни типове файлове във формат Google Slides. Оригиналният файл ще остане непокътнат.