G Suite Add-on

Допълнете G Suite с любимите Ви приложения от други компании

Повишете вашата продуктивност и подобрете начина си на работа с приложенията на Salesforce, Docusign, Slack и много други.

Разширете функциите на G Suite

Обширните интеграции между G Suite и други приложения за производителност позволяват работата да се осъществява безпроблемно между различни платформи, и всичко това в G Suite.

Постоянен достъп до приложенията на работното Ви място

Дръжте любимите си приложения отворени в страничния панел на G Suite, независимо дали работите в Gmail, Google Календар, или Диск.

Контекстно-ориентирани сценарии

Изведете подходящата информация и активирайте действия въз основа на това, върху което работите и на кое приложение в G Suite го обработвате.

Топ въпроси за G Suite Add-ons

Как да започна изграждането с G Suite Add-ons?

Лесно е да започнете с G Suite Add-ons. Отидете в Центъра за програмисти (Developer Center) за информацията, oт която имате нужда, за да започнете да създавате Add-on. Кликнете тук за повече подробности.

Могат ли администраторите да управляват кои Add-on могат да инсталират служителите?

Изтеглете автоматично или изберете кои Добавки/Add-on да инсталирате за служителите чрез Google Admin Console.

Как администраторите могат да контролират до какви данни могат Add-ons да има достъп?

Администраторите могат да използват инструмента за разрешения на API/ API Permissions tool, за да определят кои API-та могат да бъдат достъпни чрез добавки, включително забрана или удобрение на достъпа на специфични добавки/add-ons до потребителски данни